From Our Blog

LATEST ARTICLES & NEWS

Pravilno i loše sjedenje

UDOBNIJE I ZDRAVIJE SJEDENJE

Kako Bambach pomaže?
U osnovi, Bambach podržava vašu zdjelicu u istom položaju u kojem stojite. To osigurava da vam je kralježnica u prirodnom ‘S’ obliku kada sjedite, tako da sjedite lako i bez napora uspravno.
Rezultat je dramatično smanjenje vjerojatnosti da patite od bolova u leđima, mišića ili bilo kojih problema povezanih s držanjem tijela.

Bambach -Product-of-the-year-2019

BAMBACH PROIZVOD GODINE

“I’ve chosen The Bambach Saddle Seat as my Product of 2019 because it’s helped so many of our customers relieve lower back pain and improve their posture. The Bambach provides comfort and stability while relieving and preventing posture-related issues – including headaches, shoulder problems and sciatica…

Dental Tribune

Objava u Dental Tribune časopisu

Bambachov jedinstveni dizajn omogućuje kralježnici i zdjelici da zajedno stvaraju savršenu ravnotežu i pokretljivost, a dobro držanje izravna je i neizbježna posljedica toga. Kralježnica se udobno održava u svom prirodnom obliku, stoga se mišići manje naprežu: sada bez napora možete sjediti tijekom dugih sesija liječenja, a da pritom ne osjetite napor ni napetost u mišićima.