Koje su prednosti sjedenja u sedlo stolici?

KOJE SU PREDNOSTI SEDLO STOLICA?

Brojne su prednosti sjedenja u sedlo stolici – ublažava bolove u leđima, vratu, kukovima; poboljšava držanje, cirkulaciju, ravnotežu…

Prednosti sjedenja u sedlo stolici Bambach, kralježnica
Snažno padajući položaj natkoljenica rotira zdjelicu prema naprijed i izvija donji dio leđa u anatomski pravilan položaj lordoze.  Ovo zauzvrat ispravlja gornji dio leđa, što dovodi do općenito poboljšanog držanja leđa i smanjene napetosti u mišićima gornjeg dijela leđa, ramenog pojasa i vrata.

Ovaj novi položaj sjedenja stimulira i jača mišiće leđa, trbuha i stražnjice.  Vaše će se držanje postupno ispraviti kako vaši mišići reagiraju na novo držanje.

Na ovaj način ne možete se pasti sa sjedala, čak i ako pokušate!

Ostale prednosti sjedenja u sedlo stolici

Nema ruba za pritisak na natkoljenicu, a stražnjica i mišići nogu su bez kontaktnog pritiska.  Vene i arterije koje prenose krv do i od vaših nogu su u svom najotvorenijem položaju.  Budući da su kutovi između natkoljenica i potkoljenica puno širi nego inače, a aktivna upotreba nogu ubrzava vaš metabolizam, vaše će se noge doista osjećati puno bolje.
Precizna aktivnost ruku je olakšana poboljšanim položajem ramenog obruča i gornjeg dijela leđa te stabilnijim trupom.
 Raširenost nogu, koja se naziva abdukcija kuka, stabilizira zdjelicu u uspravnom položaju, tako da se možete opustiti.  A vaš široki stav stopala održava ravnotežu dok se krećete.  Ravnoteža je tako dramatično poboljšana da mnogi ljudi s neurološkim oštećenjima koji se prevrnu s uobičajenih stolaca samostalno sjede u sjedalu.
Na sjedalici se možete kretati i dalje i sigurnije.  Sjedenje u sedlu čuva krivulje vaše kralježnice čak i kada se sagnete prema naprijed.  Kako sjedalo oslobađa vaše noge da se kreću, okretanje, pomicanje i posezanje za stvarima postaje brzo i sigurno, gotovo gimnastičko.

PREPORUKA

Morate podići svoj stol kada sjedite.  Sjedite više nego inače, pa je sjedanje i ustajanje bez upotrebe ruku stvarno jednostavno i brzo.
I naravno,

koristite prednosti sjedenja u sedlo stolici!

 

Jedinstveni i patentirani Bambach jedino je sjedište za koje je znanstveno dokazano da ublažava i sprječava probleme koji se odnose na držanje tijela. I dostupan je za testiranje!

Želite li isprobati BAMBACH stolicu na 7 dana?

Pošaljite e-mail na 

Ili nazovite

Comments are closed.